Шыны қалдығы негізіндегі силикат кірпіштің физико-механикалық қасиеттерін зерттеу - Тулеугалиева, Жансая (Вестник ВКТУ им. Д. Серикбаева, 2024)
Жаңа шикізатты пайдалану олардың химиялық және минералогиялық құрамы мен физика-механикалық қасиеттерін ескере отырып, құрамында шыны ұнтағы бар силикат кірпіш өндірудің технологиялық параметрлерін әзірлеу